Download PDF by Thierry Van Landegem: Belg of Amerikaan?: Wat acht jaar Amerika met vier tieners

By Thierry Van Landegem

In Belg of Amerikaan? vertelt Thierry hoe familie, vrienden en collega's hem steeds meer een Amerikaan vinden terwijl hij zichzelf niet echt Amerikaan voelt maar tegelijkertijd ook steeds minder Belg vindt. En dat terwijl zijn kinderen er als echte Amerikanen bij lopen en denken. In 2008 vertrok Thierry met Anne, hun vier tieners en hond naar Amerika, in de buurt van long island. Wat een paar jaar zou zijn, is nu lange termijn geworden. Hij vertelt over hindernissen en hoera momenten, over Amerikanen leren kennen through kinderen, kantoor of feestjes, maar ook over de vele reizen door het land om de waarden en normen van de Amerikanen te begrijpen.

Dit is het verhaal waarom Thierry gecharmeerd blijft door het land waar iedereen vriendelijk lijkt te zijn, waar klantendienst een wereld van verschil is, waar porties great groot zijn en waar iedereen optimist is. Maar ook het verhaal waarom zijn kinderen er veel mondiger en zelfstandiger van geworden zijn, het afstuderen een tremendous feest is, waar iedereen van jong tot oud magazine ondernemen omdat alles kan, en hij pas blij is als Belgen op bezoek komen met een pot pickles als cadeautje.

Show description

Read or Download Belg of Amerikaan?: Wat acht jaar Amerika met vier tieners van je maken (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get De regulering van media in internationaal perspectief (WRR PDF

WRR-WebpublicatiesIn De regulering van media in internationaal perspectief zijn de internationale ontwikkelingen binnen het recht in kaart gebracht, die van grote invloed zijn op (de regulering van) de inhoud van de media. De auteurs hebben zich gericht op vier deelgebieden: de constitutionele kaders, de regulering van de inhoud, toegang tot verspreidingsmiddelen en de bescherming van informatie en privateness.

Herman Stevens's Gloriejaren (Dutch Edition) PDF

Bogs used to be op een berg grind geklommen toen er een echte Jaguar voorbij zoefde, langzaam in de motregen. De guy achter het stuur zat uit een beker ijs te lepelen, en geen klein bekertje. Hij spiesde zijn schep in het grind, een vlag, een teken dat hij ooit, voor hij oud used to be, in internet zon car naar huis zou rijden.

Download PDF by Edmont & Jules de Goncourt,Leo van Maris: Dagboek (Privé-domein) (Dutch Edition)

Het dagboek dat de gebroeders Edmond en Jules de Goncourt in 1851 zijn begonnen, bevat een schat aan gegevens over het Parijse literaire leven. Meer dan vijfendertig jaar is het in het diepste geheim bijgehouden. Niemand heeft ooit vermoed dat de gebroeders na hun bezoeken, diners of salonbijeenkomsten een vaak genadeloos verslag neerschreven van alles wat ze hadden gehoord en gezien.

Download e-book for kindle: Willemijn wil een optocht zijn (Dutch Edition) by Lida Dykstra,Noëlle Smit

Er bestaan nu drie boeken over dit superlieve muisje: Willemijn wil een optocht is een herkenbaar, positief verhaal voor al die kleuters die zich soms vervelen en niet goed weten hoe ze in hun eentje moeten spelen. Met prettige, op rijm geschreven tekst van Lida Dijkstra en trefzekere illustraties van Noëlle Smit, populair bij kinderen én ouders.

Additional resources for Belg of Amerikaan?: Wat acht jaar Amerika met vier tieners van je maken (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Belg of Amerikaan?: Wat acht jaar Amerika met vier tieners van je maken (Dutch Edition) by Thierry Van Landegem


by Robert
4.4

Rated 4.93 of 5 – based on 41 votes