Marianne Hoogstraaten,Theo Hoogstraaten's Bloedlink (Dutch Edition) PDF

By Marianne Hoogstraaten,Theo Hoogstraaten

Een moderne mystery over een eeuwenoude doek.

Italië 2015
Julia en haar vriendin Vicky, die als backpackers door Italië trekken, verdwijnen in de onherbergzame Abruzzen.

Frankrijk 1206
Een groep kruisvaarders keert terug van de vierde kruistocht. Een van rooster heeft daar de zweetdoek van Veronica gevonden en meegenomen als geschenk voor zijn vrouw Madeleine. Helaas brengt die doek haar weinig geluk. Ze moet vluchten en haar guy en variety achterlaten.

Bestaat er een mysterieus verband tussen deze twee gebeurtenissen? En welke rol speelt de zweetdoek met daarop de afbeelding van Christus?

Show description

Read Online or Download Bloedlink (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

New PDF release: De regulering van media in internationaal perspectief (WRR

WRR-WebpublicatiesIn De regulering van media in internationaal perspectief zijn de internationale ontwikkelingen binnen het recht in kaart gebracht, die van grote invloed zijn op (de regulering van) de inhoud van de media. De auteurs hebben zich gericht op vier deelgebieden: de constitutionele kaders, de regulering van de inhoud, toegang tot verspreidingsmiddelen en de bescherming van informatie en privateness.

Download e-book for kindle: Gloriejaren (Dutch Edition) by Herman Stevens

Bogs used to be op een berg grind geklommen toen er een echte Jaguar voorbij zoefde, langzaam in de motregen. De guy achter het stuur zat uit een beker ijs te lepelen, en geen klein bekertje. Hij spiesde zijn schep in het grind, een vlag, een teken dat hij ooit, voor hij oud was once, in web zon automobile naar huis zou rijden.

Get Dagboek (Privé-domein) (Dutch Edition) PDF

Het dagboek dat de gebroeders Edmond en Jules de Goncourt in 1851 zijn begonnen, bevat een schat aan gegevens over het Parijse literaire leven. Meer dan vijfendertig jaar is het in het diepste geheim bijgehouden. Niemand heeft ooit vermoed dat de gebroeders na hun bezoeken, diners of salonbijeenkomsten een vaak genadeloos verslag neerschreven van alles wat ze hadden gehoord en gezien.

New PDF release: Willemijn wil een optocht zijn (Dutch Edition)

Er bestaan nu drie boeken over dit superlieve muisje: Willemijn wil een optocht is een herkenbaar, positief verhaal voor al die kleuters die zich soms vervelen en niet goed weten hoe ze in hun eentje moeten spelen. Met prettige, op rijm geschreven tekst van Lida Dijkstra en trefzekere illustraties van Noëlle Smit, populair bij kinderen én ouders.

Additional info for Bloedlink (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Bloedlink (Dutch Edition) by Marianne Hoogstraaten,Theo Hoogstraaten


by Steven
4.2

Rated 4.45 of 5 – based on 31 votes